Geen categorie

Weer auto in de brand van gezin Meier

De Politie Delft doet niets voor de familie Meijer uit het Tanthof. Het houdt maar niet op en de politie doet niets, sterker zij werkt tegen!

Al maanden wordt het gezin Meijer in het Tanthof geteisterd door brandstichting maar ook gestalkt. Elke dag weer gaat de telefoon en wordt er niets gezegd. Om gek van te worden.

Al vier maal is de auto van het gezin in de brand gestoken. ook de schuur van hun zoon is in de band gestoken. Het gezin is momenteel ten einde raad. Zij hebben net een nieuwe auto en hup de brand is er weer in gestoken. Ook weten zij wie dit doet!!! De dader staat op camera notabene.

Zij hebben al zo vaak aan de bel getrokken bij de politie, de burgemeester. Maar zij krijgen nul op request.

Een paar maanden geleden was Mevrouw Meijer al te zien op TV West. Daarin liet zij de stapel aangiften zien. Maar hoe zij ook haar best deed om gehoord te worden, niemand hielp mee. Haar zoon kwam door urgentie in aanmerking voor een andere woning.

Moest hij een verklaring tekenen dat hij zelf voor de schade opdraaide als er wat met het huis zou gebeuren. Dit wilde hij niet ondertekenen, dus ging de nieuwe woning niet door. Deze jongeman draait helemaal door.

Temeer omdat boven hem een psychiatrisch patient woont, die gilt en schreeuwt en dan midden in de nacht..wordt niets aan gedaan!!!

Ook wordt er anoniem naar de Politie Delft gebeld met de mededeling dat er zich een hennepplantage in de woning bevindt. Het is zelfs zo erg geweest dat een agent zich de toegang tot de woning heeft verschaft met de flipflap methode, bankpasje langs het slot halen. Dit zonder huiszoekingsbevel of anders. Dat staat op papier en in bezit van Onafhankelijk Delft

Er is zelfs een agent die boos is geworden op mevrouw Meijer, dat zij naar de media is gestapt! Vind je het gek dat deze vrouw dit doet. Die wil haar gezin beschermen en dan komt zij opnieuw aangifte doen en dan zegt die rechercheur dat hij het niet leuk vind dat ze de media heeft gezocht!!! Nou doe er dan wat aan!

Als mevrouw Meijer aangifte wil doen of de camerabeelden wil laten zien op het bureau delft, wordt ze als een hond weggestuurd. Inmiddels heeft mevrouw Meijer op ons advies een brief gestuurd naar de gehele gemeenteraad en burgemeester en wethouders. Misschien dat er dan een paar luiken open gaan.

Minister Opstelten, u krijgt een brief van ons. Uw campagne: film de boeven, heeft totaal geen zin als je met een politie apparaat zit dat niet mee wil werken. Dan kunnen we onze belastingcenten beter gebruiken vind u ook?

Ik roep de politie Delft op om daar boeven te gaan vangen!

Jolanda Gaal

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *