DE OUDEREN 55+ WORDEN DAGELIJKS GENAAID DOOR PEPPIE EN KOKKIE.

De Clowns waar niemand om lacht.
De Clowns waar niemand om lacht.

Wie houd dit duo tegen

“Dubbel genaaid houdt beter”, moet het duo Rutte/Samson, de Peppi en Kokki van de vaderlandse politiek, hebben gedacht toen ze het mes zetten in de pensioenen van de ouderen in onze samenleving. Schandalig, de motivatie die aangedragen wordt door de gevestigde politieke orde, Peppi en Kokki en hun college van charlatans voorop. De ouderen in het land zouden rijk zijn, ze zouden best het een en ander kunnen missen. Vandaar dat via belastingheffingen en verhogingen van de zorgpremie heel gepensioneerd en vuttend Nederland het mes over het gezicht werd gehaald. Wat die politieke minkukels vergeten is het feit dat de groep ouderen groot zijn gebracht met veel, heel veel boterhammen met tevredenheid. Dat zij zich zes dagen in de week, minimaal 48 uur per week de puisten hebben gewerkt, zonder ARBO-wet, zonder mierenneukerij die voorschrijft dat een te tillen pakketje maar 23 kilo mag wegen. Een kennis van mij moest elk nieuw pak laten vermaken omdat zijn ene schouder vijf centimeter lager stond dan de andere als gevolg van het, op de bult, sjouwen van stalen ramen voor de firma Van Heijst.

Ze zijn vergeten dat de groepering die nu op de pijnbank wordt gelegd dit godverlaten land heeft opgebouwd tot een Luilekkerland waarin je beter crimineel kunt zijn dan hardwerkende burger. Een land waarin het merendeel van de zware criminaliteit wordt gepleegd door mensen met een lichtgetinte huidskleur. Volk dat in het bezit is van twee paspoorten, dat we dus zonder al te veel problemen de deur zouden moeten kunnen wijzen.
Ze zien over het hoofd dat er een bancaire toplaag is die, zichzelf bovenmatig verrijkend, het land tot boven de rand van de afgrond heeft gemanoeuvreerd. Dat onderwijsgriezels in plaats van zich te bekommeren om lespakketten, geprobeerd hebben zich door vastgoedtransacties te verrijken. Vanuit de ivoren toren kijken Peppi en Kokki gemakshalve volledig over de zorgsector heen, waar managers zichzelf ten koste van zorgbehoeftige ouderen verrijken. Let u bijvoorbeeld even op met welke ontslaguitkering de falende bestuurder van Pieter van Foreest binnenkort glimlachend de van Miereveltlaan uit loopt.

Gelukkig is er sinds kort een partij die zich voor de ouderen inzet. De club van Henk Krol legt zich niet neer bij het schrikbewind van Rutte en Samson. De ouderen in de samenleving hebben door dat ze het niet meer moeten hebben van het quasi sociale gekakel van Rutte/Samson met als gevolg dat de electorale steun van ouderen voor Henk Krol met sprongen stijgt. En daar kunnen Peppie en Kokki niet tegen, maar ze hebben geen politieke argumenten om Krol onderuit te halen. Rutte en Samson laten nu hun ware gezicht zien; ze proberen Krol op alle mogelijke manieren in een kwaad daglicht te zetten. Krakelen dat Krol zijn bijbanen niet heeft opgegeven. Dat het een rommeltje in zijn partij is, op die manier proberen ze zelf uit het licht van de
schijnwerpers te kruipen. Misselijkmakend is het, niets meer en niets minder. En in die tussentijd mogen de ouderen opdraaien voor de gevolgen van jarenlang politiek gestuntel en criminele jatpartijen van de high society van dit land en dat allemaal onder
het toeziend oog van Rutte en Samson. Foei!!!!!