Geen categorie

Laat je stem horen! Stem in 2014 LOKAAL

Kan me hier echt erg kwaad om maken:

Legaal stelen van ouderen

Pensioenprobleem is ontstaan doordat overheid van de pensioenreserves 25 miljard heeft opgeëist. Geld is foetsie!!!!
geen pensioen indexering 2010
geen pensioen indexering 2011
geen pensioen indexering 2012
geen pensioen indexering 2013
zorgverzekeringpremie omhoog
zorgvoorzieningen omlaag (uitgehold)
eigen risico zorg omhoog
pensioenfonds uitkering omlaag
pensioeninkomsten belastingschalen extra omhoog
BTW omhoog
inkomsten belastingtarieven omhoog
levensonderhoudlasten omhoog
vastrechtlasten gas/licht/water omhoog
ongedekt AOW gat voor beginnende AOWérs
WOZ-waarde van eigen woning omhoog, terwijl marktwaarde daalt. Het moet niet erger worden!!!!!

Wat te denken over Allochtone Nederlanders in het buitenland: Marokkanen die aan meerwijverij doen krijgen voor elke vrouw een uitkering in het buitenland, alle weduwen van de overleden Marokkaanse-Nederlander in het buitenland wonende krijgen weduwen pensioen, alle kinderen van elke vrouw krijgen kinderbijslag, Kassa!!!!!
Het minimum inkomen in Marokko is 200 euro, vrouw krijgt 1,200 euro, Kassa!!!!!!! Er vindt geen controle plaats want Marokko is er tegen. Hun hypotheken, bedrijfjes en bakkerijen worden zo door Nederland betaald
etc. etc……

Ontwikkelingshulp buiteland is meer dan 4,5 Miljard Euro in 2013 aan landen zoals Cuba, Suriname etc…. Kassa!!!!
Binnenkort komt er een crisisbelasting.

Laat je stem horen!

Na de schandalige wanvertoning van Ascher en de PvdA en de VVD afgevaardigden vandaag in de kamer is het goed dit nog even door te nemen. Nog schandaliger is het hoe de linkse media (VARA en consorten) dit crimineel uitzuigen van ouderen doodzwijgen of vergoelijken. Lees de website hieronder.

Daarom is het goed dit zoveel mogelijk te verspreiden. Ze denken dat ze ouderen stil en dom kunnen maken maar de afrekening houden we vers. Ongelooflijk hoe de 50 plus partij in de media genegeerd wordt.

De linkse propaganda programma’s van Pauw en Witteman en DWDD met de grootste graaiers van dit land als presentatoren zoeken naar mogelijkheden om deze ouderen dreiging uit te schakelen.

Men is bang dat het tot een mars naar den Haag leidt. Zonder ondersteuning van bonden of wat dan ook. En dan zou voor onze “socialistische” PvdA wel eens tot onnoemelijke schade kunnen leiden en een afgang zijn voor de bonden.

Maar we hebben internet en email en we bouwen verder uit. Als iedereen doormailt naar alle ouderen die hij kent is het zo weer het land rond.

Open deze website en lees de reacties: http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/1/Asscher-geen-schuld-kabinet-lastenverzwaring-ouderen-1160328W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2013-01-30|Asscher:_geen_schuld_kabinet_lastenverzwaring_ouderen&pagenr=6#comments

Deze schandalige uitzuigerij van ons ouderen zullen we stoppen. Hoe sneller doorgestuurd hoe sneller overal weer bekend.

Lees ook dagelijks Elsevier en De Telegraaf en volg de website van 50 plus. We zullen ze krijgen de dieven. Wat er in de verzorgingshuizen gebeurd is helemaal beestachtig.

De nieuwe slogan van de PvdA: Dus niet meer sterk en sociaal maar Verschrikkelijk laf en asociaal.

Martin Stoelinga
Onafhankelijk Delft

Uw stem 2014 lokaal a.u.b

4 reacties

 • Avatar

  Riek Bogert

  Geachte heer,
  Via mijn emailadres kreeg ik dit bericht. Ik ben het van harte eens met de inhoud van het artikel. Ik ben bijna 70 jaar en ik heb de laatste jaren niet anders gedaan dan inleveren, waardoor de koopkracht achteruit ging. Mijn hoogrendementspaarrekening werd een spaarrekening met heel weinig rente. Zonder overleg, de ABNAMRO besloot dit zonder gêne. Ik ben ruim 40 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs, waar de salarissen al jaren achter liepen op het bedrijfsleven. Ik zal u, waar het mogelijk is, zoveel mogelijk steunen. Ik heb het artikel op facebook gezet met het verzoek dit te delen. Heel veel succes.
  Met vriendelijke groet,

  Riek Bogert

 • Avatar

  Christiaan

  Terecht wat je schrijf en het zal allemaal wel waar zijn, maar wat doen wij er aan. We gaan stemmen en we krijgen niet wat ons beloofd is, wat kunnen we dan doen, mopperen achter de deur verder word er geen burger ongehoorzaamheid gedaan. We moeten stoppen met roken en daarom maken we de tabak duurden niet zoveel natuurlijk anders gaan er teveel mensen stoppen met roken en komt er niet genoeg belasting binnen en kunnen we minder aan het buitenland uitdelen. We gaan rekening rijden want de vervuiler moet betalen, nu is alles geinstaleerd, maar ff wachten, dit gaat de regering teveel geld kosten, doe maar weer in de doof pot, waarom kunnen buitenlanders onze wegen voor niets naar de knoppen rijden, Zijn ze in den haag soms bang dat men in europa denkt dat wij arm zijn, nee natuurlijk zijn wij niet arm een deel van onze bevolking gaat voor de gezelligheid naar de voetselbank hebben ze ook nog eens een uitje.

 • Avatar

  johan

  Klopt helemaal wat U schrijft , maar dit land is al helemaal kapot , Hoe kan het dat in zo`n klein land al bijna 5 millioen buitenlanders wonen en nog steeds zijn de grenzen niet dicht . En de kosten steeds maar verhogen om die euro in stand te houden en net zoals U zegt onze pensioenen zijn niet meer waardevast , straks moeten we misschien rekening rijden , kan niet anders dit land is straks niet meer te redden . Wat gaat er gebeuren met landen als Spanje en Italie en misschien ook nog Portugal. Ik geloof nergens meer in , mijn pensioen gaat 1 april weer naar beneden en alles wordt onbetaalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *