MARTIN STOELINGA GETROFFEN DOOR HARTINFARCT

martin

Onze lijsttrekker, partijgenoot en maatje, is op zijn vakantieadres getroffen door een hartinfarct.

Dit bericht mocht ik na hem te hebben gesproken, net voor de raadsvergadering, bekend maken.

Wij zijn erg geschrokken, maar eigenlijk kijken wij er ook niet van op. Na jarenlang dag en nacht, met de Gondelaffaire te zijn geconfronteerd, is nu wel gebleken wat stress met je doet. Gelukkig maakt Martin het inmiddels goed. Hij kan straks lekker bijkomen tussen zijn familie en vrienden en vrienden heeft hij veel. Van alle kanten stromen de bezorgde mails en telefoontjes binnen. Het zal voor hem als een warme deken zijn dat zoveel mensen met hem en zijn familie begaan zijn. Natuurlijk zal zijn herstel nog even tijd nodig hebben.. Maar goed komt het! Martin is een man die altijd gesport heeft. Tot voor kort fietste hij gewoon naar Hoek van Holland heen en terug…dat sportieve zal hem nu geen windeieren leggen. Feit blijft dat het voor ons allemaal een enorme schok is…. In de raad werd er ook geschokt gereageerd. Een aantal liet het koud en reageerden niet, met geen woord!!! Dit vind ik echt schandalig, dan wil Dhr. Franssen dat de onderlinge betrekkingen tussen raadsleden verbeteren…nou hij had erbij moeten zijn. Iemand in de raad, vroeg zich zelfs af of het wel waar was, of het geen publiciteitsstunt was.. hoe is het mogelijk dat je zo kunt denken. Maar goed, toen ik in Leiden in het ziekenhuis lag, werd er getwitterd: of ze daar in Leiden ook domheid konden genezen. Nou tel uit je winst, als je zo in de politiek je plek moet herwinnen!!! Maar dit terzijde, want het zegt meer over hen dan over ons!

In ieder geval probeer ik onze vrienden en kiezers zo veel mogelijk op de hoogte te houden.

Dank voor alle lieve wensen en steun!

Jolanda Gaal