Geen categorie

DE SOAP: NAAKTSTRAND DELFT, WORDT VERVOLGD…….

En ja hoor, terwijl heel Nederland zucht onder de hitte, wordt in Delft het naaktstrand gesloten. Gewoon midden in de zomer wordt dit besloten. Niet in de herfst, nee nu..meteen…

Met verve werd door onze burgemeester in de raad aangegeven dat er kinderen zijn lastig gevallen in De Delftse Hout. Dit is natuurlijk afschuwelijk en ik zou de dader persoonlijk een pak rammel willen geven, hoewel dit niet mag.

Echter, ik vind het wel erg kort door de bocht als zouden de daders afkomstig zijn of kunnen zijn van het naaktstrand, of bezoekers van “flirtages” (nieuw woord) aldaar….  Krokodillentranen om een horecapaviljoen door te drukken, horen wij in de wandelgangen.

Hoe het ook zij, ik vind het zeer opvallend dat we wel ineens genoeg handhavers schijnen te hebben om naakte zonaanbidders op de bon te slingeren. Dit, terwijl de problemen rond De Delftse Hout al veel langer spelen en deze handhavers toen in geen velden of wegen te bekennen waren. Heel frappant!

In ieder geval is het echt burgertje pesten… missie geslaagd hoor… Wat een kunst zeg!

Laat dan de handhavers er ook laat in de avond op patrouille gaan..of in de nacht… want wat er dan gebeurt kan ook het daglicht niet verdragen…  Bonnetjes schrijven..

Wie schrijft die blijft…..

Zie onderstaand bericht::

Vraag aan GroenLinks wethouder Stephan Brandligt. Zaterdag middag lag ik te zonnen met een grote roze driehoek als schaamschort voorgebonden. Motoragent sommeerde mij een normale zwembroek aan te trekken. Weigerde ik, want niet bloot en ik gaf aan waar de roze driehoek voor staat. Ik moest me legitimeren en werd aangehouden. Uur later zat ik op het buro.

 

Voorgeleid aan hulpofficier van justitie. Ik mijn zaak bepleit. Kreeg te horen dat ze me zes uur vast houden mochten. Dat werd slechts tien minuten in de wachtcel. Ik mocht weer gaan. Buiten wachtte Hans K op mij die hetzelfde lot had ondergaan.

Mijn vraag hoever gaat u in het vervolgen van homoseksuelen die voor hun rechten opkomen, gelijk elders op de wereld, waar dat nog vaak nog echt nodig is? Voor ons is dit alles maar een luxe probleem. Maar wel een principiële.
En als alternatieve lokatie voor het naaktstrand komt deze zomer geen andere plek aan de orde anders dan de huidige plek.

Alfred Brans, correspondentienummer is: VJV-1355797, Sunday, July 14, 2013 11:53 PM

2 REACTIES OP “ROZE ZWEMBROEK NU OOK VERBODEN OP DELFTSE HOUT STRAND”

 1. Hoi Luitjes,
  ben net mijn zevende bon gaan ophalen aan het naaktstrand. Er waren toen ik aankwam nul naaktlopers en circa 15 anderen binnen kijkafstand. Ik doe mijn broek uit en het waren er binnen vijf minuten 14.
  Waaronder twee vrouwen en uiteraard de ‘plaatboef’ Hans K.
  Leuk met elkaar gepraat: een gezamenlijke vijand schept blijkbaar cohesie!
  Na een uurtje komt er een drietal agenten op de fiets. Ze komen direct op mij af en Hans K. loopt het water in en zwemt naar het surfeiland.
  De agenten beginnen te lachen omdat ze me wel herkenden en vroegen: U weet wel waarom we hier komen. Ik zei ‘ja, dat komt goed uit dat jullie hier zijn, want ik heb net de uitdraai van de jurisprudentie over dit artikel 430a bij me. Dat schept duidelijkheid voor jullie’.

  Ze gaan het één voor één staan lezen en de vrouw die mij steeds geen hand wil geven wil het niet lezen. (Nu denk ik dat ze misschien wel smetvrees heeft) Ja oppert één agent, maar dit is in Almere en dat geldt niet in Delft. Het is uit 2004 en het is buiten een aangewezen locatie. Ik geef aan dat het allemaal niet zo heel anders is. We zitten hier op een plek die al bijna dertig jaar een niet aangewezen locatie is. Agent zegt: ‘Nou het is de afstand die er mee te maken heeft. Het dichtstbijzijnde naaktstrand is in Zoetermeer en die afstand vindt ik groter dan de afstand uit de jurisprudentie.

  Ik krijg een bekeuring en wordt gesommeerd mijn broek aan te doen. Ik heb op de bekeuring als verweer laten zetten:
  Ik vind deze plek uitstekend geschikt voor naaktrecreatie, gezien het tijdstip van de dag, de weersomstandigheden en gezien de andere bezoekers binnen het zichtveld er geen bezwaar tegen hebben.

  Nummer zeven: Joepie! ik ga op kop.

 2. …was onze dappere Delfste politie onder leiding van de bange VVD commandant Verkerk maar eerder zo aktief bezig geweest in het bestrijden van het werkelijke kwaad, de vermeende prostitutie! Het is een treurige bedoening heren en dames, jullie commandant is vast heel trots op jullie maar de rest van de bevolking is hier echt boos over. Pak de criminaliteit aan, niet de door B&W Delft mede in verband met een binnenkort te bouwen luxe paviljoen weg te jagen integere naaktrecreanten, ongelofelijk hoe een politie Haaglanden zich voor de commerciele kar van (zogenaamd) Groen Links wethouder Brandligt laat spannen. Waarbij verder nog de aantekening, dat al die uren dappere “opsporing” dus wel degelijk op een veel zinvollere wijze hadden kunnen worden besteed. Is er dan helemaal geen OvJ die hier direct paal en perk aan gaat stellen, ga toch heel snel inbrekers en ander in drugs handelend tuig oppakken aub, de pakkans is al zo treurig laag en het aantal inbraken verschrikkelijk hoog. Maar nee hoor, we lopen als politie Haaglanden braaf achter baas Bas V. en zijn kornuiten aan en fietsen onze rondjes over het “criminaliteits broeinest” Delftse Hout, jullie lijken wel gek! In ieder geval staan jullie al aardig voor paal, dat staat vast. Binnenkort maar eens mbv een WOB verzoek de correspondentie tussen B&W Delft en de politie Haaglanden opvragen inzake de vermeende criminaliteit rondom de Delftse Hout, en dan ook vooral wat de politie Haaglanden tot op heden daar aan gedaan had.. . Of heeft Bas Verkerk dit uit zijn duim gezogen toen hij dit zo zuinigjes in de gemeenteraad als motivatie van zijn besluit opsomde? Er klopt hier iets niet…en we komen er vanzelf achter. Jan van Delft dat dat Bas Verkerk er eerlijk gezegd zelf ook niet achter staat dit B&W voorstel / raadsbesluit, dat hij zelf ook wel aanvoelt dat dit fout gaat aflopen.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *