De grote stadspartij Onafhankelijk Delft komt eraan

grote stadspartij onafhankelijk delft komt eraanDe tijd is rijp voor een grote stadspartij die echt wat in de melk te brokkelen heeft. De fusie tussen Leefbaar en Onafhankelijk Delft is de eerste stap.

De geloofwaardigheid van de grote landelijk partijen neemt alleen maar af. En dat is logisch omdat ze onder druk van de crisis, maatregelen nemen die volledig tegenstrijdig zijn met hun doelstellingen.

Lokale partijen hebben hier totaal geen last van. Wij kijken steeds wat het beste is voor de Delftenaren. Wij hebben geen vastgeroeste standpunten.

De Stadskrant maar ook de website van de gemeenteraad was deze fusie geen woord waardig. We zijn nu al de vijfde partij van Delft. En omdat duidelijk te maken hebben we zelf affiches in de stad neergezet.