KERSTGEDACHTE ??????

stad

Elke dag weer, worden we met de neus op de feiten gedrukt. Huisuitzettingen zijn aan de orde van de dag, ook in Delft!
Momenteel ben ik in de weer om iemand, die al vijf jaar in een schuur woont zonder enig comfort, aan een woonruimte te helpen.
Totaal wereld vreemd geworden en niemand van geen enkele instantie die zich om hem heeft bekommerd. Een soort spookburger.
Hoeveel van deze burgers hebben wij in onze stad? Hoe weten wij dat er in Delft ook niet ook iemand al jaren dood in zijn/haar huis ligt?

Met alle moderniteiten en de sociale controle een stuk minder geworden, kunnen zulke vreselijke zaken zich blijkbaar voordoen. Hoe schrijnend is dit!
Waar we bakken met geld uitgeven als land aan allerlei verkeerde projecten. Waar we als land meedoen met een Europa dat ons naar de knoppen helpt. Waar we de grenzen open gooien voor het Oostblok per 1 januari 2014.
Nederland, het land waar mensen hun ziel aan de duvel verkopen!
Waar de angst in ons land regeert over het feit dat velen geen baan meer zullen vinden in de lagere segmenten. Waar onze eigen bewoners al geen woning kunnen vinden, laat staan dat er voor nieuwe werknemers uit een vreemd land, woningen zijn!
Waar we er goed in zijn om allerlei acties op touw te zetten voor mensen in de problemen, maar waar we onze eigen burgers in de kou laten staan en als het moet in de vrieskou! Waar we met de actie voor de Filipijnen een vermogen ophalen en prachtig hoor dat dit is gebeurd!
Waar we ons druk maken over een Serious Request!
Waar ik mij druk om maak is, dat we ons eigen volk verloochenen en verlakken. Waar we onze eigen mensen gewoon dood laten vallen!
Dan zie ik al die prettige kerstwensen en gedachten uit de monden van hen, die kunnen zorgen dat deze ellende in een klap kan stopt!
De graaiers, zoals we dit afgelopen jaar weer hebben mogen meemaken onder de VVD’ers, de PvdA’ers en de Groen Linksen, hoe durf je nog je gezicht te laten zien. Trek het boetekleed aan en bieden jullie eerst maar eens fatsoenlijk jullie excuus aan de Nederlandse bevolking aan!
De banken en verzekeringskantoren in hun grote paleizen, die de burgers wederom hebben belogen en bestolen!
De grootverdieners die de boel oplichten met hun dikke salarissen en hun dertiende maand, terwijl er mensen in dit land zijn, afhankelijk van voedselbanken!!
Maar het “gewone” volk mag verrotten. Jullie denken: ach even een nieuwsberichtje, het waait wel over en gaan we weer vrolijk verder!
Dat is de tendens van het Nederland van nu!
Het is potverdomme te schandalig voor woorden!
Tot zo’n land zijn wij verworden!!!
Mijn kerstgedachte geldt namelijk elke dag. Elke dag ben ik bezig om mensen uit de stront te halen Serious Request!!!
Weet je wat mijn Serious Request is:
ETEN EN WARMTE VOOR IEDEREEN IN NEDERLAND!

Noot voor het Kabinet:
Jullie moeten je rot schamen!!!!!!

Jolanda Gaal