Asielzoekers? We halen onze eigen ondergang in huis!

rdgg_delft
GroenLinks, CDA, CU, D66 en PvdA willen onderzoeken of het oude leegstaande ziekenhuis gebruikt kan worden om extra asielzoekers in Delft op te nemen.

Vanmorgen las ik dat er 700 asielzoekers per dag naar Nederland komen. Dat zijn er bijna 20.000 per maand. En als dat een jaar doorgaat, hebben we er opeens 235.000 ´Nieuwe Nederlanders´ bij.

Bovenop wat we al elke maand binnenlaten aan kansloze gelukszoekers die de huizen van onze kinderen innemen en de supermarkten plunderen. Het is om doodziek van te worden! Ik wil van het College van B&W horen dat dat in Delft niet gaat gebeuren!

De Delftse Moskee wil alleen het eigen volk eerst, De voorzitter verteld dat deze week in de Delftse Post.


We laten ons gewoon overspoelen door 20.000 moslims per maand. We halen onze eigen ondergang in huis. En we geven ze eten, drinken, geld en een onderdak. Wat een idioterie! En als er iemand iets van zegt – Wilders is de enige – dan gaan ze in de Tweede Kamer zitten klappen als een stel imbecielen. Die enge Pechtold voorop. Verraders zijn het!

20.000 moslims per maand erbij! Hoe haal je het in je kop!? Dat zijn zeker allemaal zielige mensen? Nou, ik heb ze gezien op televisie, die zielige mensen. Ze hebben allemaal een goed doorvoede kop, ze lopen te bellen en te Appen en ze schreeuwen dat ze dit eisen en dat willen. En als je hoort hoeveel geld ze hebben moeten betalen om op een boot te komen, dan denk ik: ‘Het is daar toch zo’n hel, in die landen waar ze vandaan komen? Hoe komen ze dan aan dat geld!?’

En waar zijn de vrouwen en kinderen? Ja, als er een fotograaf in de buurt komt, worden er een paar snel naar voren geschoven. Die plaatjes doen het goed. Net als van dat jochie op dat strand. Verschrikkelijke beelden – ik hou zielsveel van kinderen en ik vind het afschuwelijk als er ook maar één kind slachtoffer wordt van deze waanzin – maar het is gewoon pure propaganda.

Wij moeten denken dat al die mensen uit hun land zijn gejaagd, maar ik geloof er helemaal niks van. Het is gewoon een bewuste invasie en ik ben als de dood voor de toekomst van mijn kleinkinderen. Want die kinderen die nu binnenkomen, zijn allemaal gehersenspoeld door de islam. Het is te eng voor woorden!

Zal ik eens even iets voorrekenen? Die 700 moslims die nu elke dag binnenkomen, dat zijn er dus over een jaar 235.000. Maar dat is alleen wat er nu als ‘vluchteling’ binnenkomt. Wat als die slappe linkse verradersbende in Den Haag over een paar jaar de gezinshereniging gaat toestaan? Dan worden die 235.000 er opeens vier keer zoveel: 940.000 moslims erbij! Of dacht u soms dat ze terug gingen? Vergeet het maar!

En weten we wie en wat we in huis halen? Hebben al die lui hun paspoort bij de hand? Hoeveel moordenaars zitten erbij? Hoeveel IS-strijders? Weten we allemaal niet. Die linkse allochtonenknuffelaars vinden ze zielig en dus halen we ze binnen. Hoe gestoord kan je zijn, wat voor plan zit daar achter!?

Ik zeg niet dat het allemáál terroristen zijn. Maar het zijn wel allemaal mensen die helemaal niks met onze normen en waarden te maken willen hebben. Goudzoekers zijn het. En ze gaan gewoon hun eigen maatschappij binnen onze maatschappij vormen. Daar hebben we er al meer dan genoeg van. Kijk maar naar de Schilderswijk. Kijk maar naar onze eigen Delftse componistenbuurt.

Daar wonen honderden mensen die schijt hebben aan onze maatschappij. En dat mogen ze ook nog in het openbaar roepen. Ze stonden te dansen toen in New York die aanslagen werden gepleegd. En hoeveel zijn er niet van naar Syrië gegaan om voor IS te vechten? En daar komen er dus nog bijna een miljoen van bij. Lekker is dat!

Ik kan niet begrijpen waarom dit vreselijke gevaar willens en wetens ons land wordt binnengelaten. Ze slachten elkaar zogenaamd af in hun eigen land en dan zijn ze hier opeens één groep zielige vluchtelingen? En niemand ziet dat? We worden gewoon in de maling genomen! En je mag er niks van zeggen want dan ben je een soort Hitler. Nou, ik spreek die linkse kliek nog wel als de eerste aanslagen zijn gepleegd.

Als de eerste vrouwen zijn verkracht en de eerste mannen onthoofd. Misschien wel midden op straat in Den Haag, Den Bosch of Delft. En dan moet je ze horen janken, die landverraders in Den Haag. Maar dan is het te laat…!
Dus, Bas Verkerk, zeg de Delftse burgers vandaag nog dat jij niet aan deze invasie meedoet. Laat eindelijk eens zien dat je er voor de échte Delftenaren bent!

Martin Stoelinga