Zwarte Piet is zwart. Klaar!

zwarte_pietin
Over twee maanden komt Sinterklaas weer naar Delft. Met Zwarte Piet. En die moet ook echt zwart zijn. Wij van Onafhankelijk Delft worden zó ongelofelijk moe van dat gezeur over die discriminatie. Dat slaat helemaal nergens op!

De partij Beter voor Rijswijk gaat op 4 december kinderen van de Godfried Bomansschool zwart schminken. Uit protest tegen dat belachelijke discriminatie-gehuil. Daar staan wij helemaal achter.

De school valt onder de Laurentius Stichting, die Zwarte Piet op school de nek wil omdraaien.
Waar halen ze het vandaan! Het is een traditie, daar moeten ze gewoon van afblijven! Lekker belangrijk, al dat linkse geitenwollensokken gedoe over Zwarte Piet.

Hij laat kindertjes schrikken, donkere kindjes voelen zich gediscrimineerd, hij voelt zich zélf gediscrimineerd. Wij blanken houden vast aan het slavenverleden. Donkere Nederlanders krijgen daar dankzij Zwarte Piet een trauma van. Wat een onzin allemaal! Mogen wij alsjeblieft ons eigen volksfeest vieren zoals WIJ dat willen? Ik heb nog nooit een donker kindje harder zien huilen toen het Zwarte Piet zag dan een blank kindje, hoor. Die kinderen zijn gewoon allemaal hartstikke zenuwachtig en zo hoort dat! Het is een kinderfeest. Niks aan de hand!

Doordat die linkse kliek er zo’n ophef over maakt, gaan donkere mensen zich inderdaad gediscrimineerd voelen. Niet andersom! Trouwens, ik spreek heel wat donkere Delftenaren die het geen bal kan schelen dat Zwarte Piet zwart is. Het is maar een handjevol wat er over zeurt; die hebben daar kennelijk tijd voor. De overgrote meerderheid viert gewoon Sinterklaas zoals dat hoort. Met een zwarte Piet! Dus, wij roepen alle Delftse ouders op om hun kind voor de intocht van Sinterklaas zwart te schminken.

En zichzelf liefst ook. We moeten laten zien dat we niet aan ons volksfeest nummer 1 laten klooien. We moeten er gewoon met zijn allen van genieten! En wie zich gediscrimineerd wil voelen, die gaat maar lekker thuis zitten. Krijgen de kindertjes van normale ouders des te meer pepernoten!

Martin Stoelinga