De bezetting van Nederland is in Oranje begonnen!

Het Rijk onderzoekt met het COA of hun voormalig kantongerecht geschikt is voor Statushouders.
Het Rijk onderzoekt met het COA of hun voormalig kantongerecht geschikt is voor Statushouders. Wie zou daar nu niet willen wonen? Probleem is dat VVD wethouder Lennart Harpe daar om de hoek woont op Oude Delft 20 en dan wordt zijn grachtenpand minder waard.

Heeft u de beelden uit het Drentse dorp Oranje verleden week ook gezien?

Met die mevrouw die door de modder werd gesleept omdat ze protesteerde tegen de komst van die gelukszoekers? Ik verslikte me bijna in mijn kopje thee van kwaadheid.

Wat een schande wat daar met die mensen gebeurt! Ze hebben 130 inwoners en er worden ze 1400 asielzoekers door hun strot geduwd door onze fantastische regering.

Niemand die zich afvraagt wat die horde moslims daar allemaal gaat aanrichten als ze worden losgelaten. Je zal er maar wonen!


Het ergste is dat die mensen uit dat dorp door een zooitje linkse mooipraters worden weggezet als domme racisten, die niet moeten zeuren maar gewoon die arme mensen moeten accepteren. Het is maar tijdelijk, wordt er dan ook nog bij gezegd.

Nou, dat kan je wel vergeten met die landverraders in de regering. Die gelukszoekers raken ze nooit meer kwijt! Het is toch te gek voor woorden dat alles al beslist is en dat dan zo’n staatssecretaris nog even huichelachtig komt vragen of iedereen het maar goed wil vinden. Wat moeten ze goed vinden? Dat hun dorpssupermarkt straks wordt leeggeroofd?

Dat hun dochters de straat niet meer op kunnen? Dat hun straten straks vol staan met lui die helemaal niks met onze normen en waarden te maken willen hebben? Alleen met ons geld? Met alle rotzooi van dien! Dat ze eigenlijk gewoon door de moslims worden bezet, zoals heel Nederland destijds door de Duitsers? Alleen hebben de Duitsers er destijds nog voor moeten vechten en deze bezetter wordt door onze eigen ‘regering’ binnengehaald, gepamperd en voorgetrokken boven de eigen mensen. Het is echt te krankzinnig voor woorden!

Ik roep de Delftse politiek maar weer een keer op: zorg dat dit hier niet gebeurt! Het is al te idioot voor woorden dat iemand heeft bedacht om het Kantongerecht in een asielzoekerscentrum te veranderen. Honderden kansloze ‘vluchtelingen’ (waar halen ze het geld vandaan om hierheen te komen?) die midden in onze stad worden gehuisvest; hoe gestoord moet je zijn om zoiets te verzinnen!

We hebben geen idee wie we binnenhalen! Daar zit de Delftse middenstand echt op te wachten. Ze doen er van alles aan om de stad leuker te maken voor de bezoekers en dan wordt er even een horde ongeregeld losgelaten. Als we dat als Delftse politiek laten gebeuren, lezen onze achterkleinkinderen in de geschiedenisboeken dat wij hún stad en hun hele land hebben verraden aan de moslims. Ik wil dat niet op mijn geweten hebben!

Martin Stoelinga
Onafhankelijk Delft