Straks zijn wij op de vlucht voor de moslims

asielzoekers_centrum_delftDe vluchtelingencrisis begint een echte ramp voor Nederland te worden. Doordat de linkse kliek niet naar de gewone mensen luistert, worden er nu al opvangplekken en auto’s in brand gestoken. ‘Schande!’, roept die linkse kliek.

En het is ook niet mooi dat het gebeurt. Maar het was wel te verwachten. Nederland wil geen tienduizenden moslims opvangen, gewoon omdat die niet in onze cultuur passen. En als je dan gewoon doordramt en de mensen die vluchtelingen door de strot trapt, dan krijg je problemen. De gewone, belastingbetalende Nederlanders beginnen in paniek te raken. Logisch!


Vluchtelingen opnemen in de dorpen en steden. Links vindt dat iedereen dat heel gewoon moet vinden. Maar zelf wonen ze natuurlijk niet in die dorpen. Nee, ze wonen in peperdure grachtenpanden in dure wijken van de stad of in vrijstaande huizen op het platteland. Ze duwen de gewone mensen in dit land via hun propagandakanalen in de pers die tienduizenden moslims gewoon door hun strot. Je mag er nog net tegen zijn, maar er wordt niet naar je geluisterd. Dat doen ze in verstandige landen als Hongarije, Tsjechië, Polen en zelfs Rusland wel anders.

Die willen geen vluchtelingen uit Afghanistan of andere islamitische landen. Waarom niet? Omdat je geen idee hebt wie en wat je binnen haalt. En omdat je van tevoren al wel weet dat die groepen zich nooit aan jouw cultuur zullen aanpassen. Integendeel: ze willen de wereldheerschappij!

Als er in Delft ooit een islamitische burgemeester komt, pak ik mijn koffertjes en vertrek met mijn gezin naar een land waar ze wél hersens hebben in de regering. Waar ze géén islamisering willen. Waar ze wél voor het welzijn van hun kinderen en kleinkinderen willen vechten. En dat geldt voor iedereen in de Onafhankelijk Delft fractie.

Ik lees geregeld Elsevier en daar word ik niet blij van. Hoeveel bewijzen zijn er niet dat moslims eeuwen achter lopen? Christenen moeten in die landen elke dag over hun schouder kijken. Als je homo bent word je van de stadswal gegooid. Kind-huwelijken zijn de gewoonste zaak van de wereld. Op overspel staat steniging. Alleen voor de vrouw, dan. Want voor de man betekent het een soort aanzien; hoe meer vrouwen hoe beter. Walgelijk!

En dan vechten de Soennieten en de Sjiieten binnen dat prachtige geloof elkaar ook nog eens de tent uit. Op de vreselijkste manieren die je kan bedenken. En de groepen die nu op de vlucht zijn, zouden wij dan zielig moeten vinden? Militaire Deserteurs aan beide kanten die vechten Ik vind ze doodeng. Je ziet nu al in die opvangcentra dat ze hun oorlog gewoon meenemen naar ons toe. En dan weet ik ook nog heel zeker dat de linkse mediakliek het meeste ervan verzwijgt.

In 1492 werden de laatste moslims Europa uitgezet door onze voorvaderen. Dat was niet zomaar. Al die gruwelen die wij nu in die landen zien, waren er toen ook al. Maar onze voorvaderen waren kerels en ze grepen in. Wat doen wij? Wij halen de ellende terug naar Europa. Terug naar Nederland.

Iedere Nederlander zou zich verplicht moeten verdiepen in waar de islam voor staat. Hij zal schrikken. Het is een cultuur die niet samen gaat met de Christenwereld. Maar wij laten ons in de maling nemen door te geloven dat die tienduizenden goed getrainde ‘vluchtelingen’ zielig zijn en dankbaar dat ze bij ons mogen komen. Vergeet het maar. Hier komt een heleboel ellende van.

Wat Poetin zegt is zo gek nog niet: ‘Wij willen best vluchtelingen opnemen. Uit Nederland en België bijvoorbeeld.’ Als we niet met zijn allen ingrijpen, gaat het zover komen. Onze kleinkinderen zullen het ons nooit vergeven!

Martin Stoelinga