Bas Verkerk en zijn wegkijkers drukken Delft een stroom asielzoekers door de strot. Het wachten is op de eerste aanslag!

fuck_terrorists_parisAfgelopen vrijdag hebben we het bewijs gezien dat de grenzen van Europa zo snel mogelijk dicht moeten en dat de stroom asielzoekers vandaag nog moet worden gestopt en teruggestuurd naar waar ze vandaan komen.

Tussen de ‘zielige vluchtelingen’ die ons overspoelen zitten zoals we nu weten talloze IS-terroristen. Honderden doden en gewonden liggen daardoor nu in lijkenhuizen en op IC’s.

De hele wereld ziet het, maar in het stadhuis van Delft hebben ze geen tv of radio.

Vorige week stuurde het bezopen College van B&W van Delft – met de handtekening van Bas Verkerk eronder – een persbericht in het rond. ‘Doel is vluchtelingen zo snel mogelijk in onze stad op te nemen en deel te laten nemen aan de Nederlandse samenleving’, staat er.

Vóór vrijdagavond was dat al krankzinnig, maar nu is het de hoogste tijd dat Bas en zijn slappelingen hun woorden terug nemen en heel snel roepen: ‘Delft neemt GEEN asielzoekers meer op!’

Maar dat gaat Basje niet doen. Die vindt het om de een of andere reden veel te leuk om steeds in de Delftse Post op de foto te staan met ‘nieuwe Delftenaren’. Dat zijn natuurlijk niet allemaal terroristen, maar wat het wél zijn weten we ook niet. Die jongens die sinds vrijdag op de foto staan met de tekst ‘GEZOCHT’ eronder glimlachen ook allemaal heel lief in de camera. Nou, we weten intussen wat er achter die glimlach zit: dood en verderf!

Bas en zijn bende wegkijkers zeggen in het persbericht: ‘Dat (opnemen in onze samenleving) kan het beste als vergunninghouders verspreid over de stad worden gehuisvest in woningen of kleinschalige voorzieningen waar ook andere Delftenaren wonen. Tegelijkertijd wil het college verdringing op de wachtlijsten voor sociale huurwoningen voorkomen.

Daarom zoekt het college, samen met corporaties en partners, naar verruiming van de woonmogelijkheden. Het woningaanbod kan bijvoorbeeld worden vergroot door leegstaande gebouwen in te zetten voor huisvesting van vergunninghouders. Dit kan zijn voor langere tijd, of in de vorm van short-stay. Een locatie die momenteel wordt onderzocht voor huisvesting van vergunninghouders is het Kantongerecht aan de Korte Geer.’

Synagoge

Kijk, dan ben je dus echt niet goed bij je hoofd. Ten eerste is het Kantongerecht een monumentaal pand midden in de binnenstad. Als ik bij de Welstandscommissie ga vragen of ik daar de gevel van paars mag verven, bellen ze het Joris om me te laten opnemen. Maar wat doen Bas en zijn levensgevaarlijke vriendjes: die gaan er asielzoekers uit onder andere Syrië en Irak in zetten. Dat is te gek voor woorden. Ik geef het Kantongerecht een maand, dan is het uitgeleefd en hebben we tonnen aan schade. Maar het is niet het enige. Het Kantongerecht staat op een steenworp afstand van de synagoge van Delft.

En waar hebben moslims een nog grotere hekel aan dan aan ‘gewone’ ongelovigen zoals wij? Juist, aan Joden. Bas, hoe ga je de synagoge beveiligen? En haar bezoekers? Ga je van het geld van de Delftse belastingbetalers dag en nacht een cordon militairen voor de deur van de synagoge zetten? En… hoe ga je de andere plekken in de mooie Delftse binnenstad beveiligen tegen het gevaar wat je zelf zo nodig naar binnen moet halen? Valt allermaal wel mee, zeker…

Vrijwilligers

En dan nog wat. Volgens de ‘bestuurders’ van onze stad moeten we de ‘vergunninghouders’ (we hebben geen idee wie het zijn!!!) zo snel mogelijk laten integreren. Ze schrijven: ‘Het college neemt ook een actieve rol bij het bevorderen van activiteiten die vergunninghouders helpen snel te integreren en een baan te vinden. Goede taaleducatie en maatschappelijke begeleiding zijn daarvoor essentieel. Het college verwacht dat de toename van kinderen met een verblijfsstatus ook extra inzet vraagt van jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp.

Vrijwillige inzet van buurtbewoners en andere Delftenaren is heel belangrijk. Daarom vraagt de gemeente aan organisaties en particulieren uit heel Delft om een bijdrage te leveren aan de begeleiding van vluchtelingen. Op initiatief van Participe is, samen met andere organisaties, het platform ‘Welkom in Delft’ tot stand gekomen. Participe richt een digitale plek in waar vrijwilligers terecht kunnen voor meer informatie over hoe ze kunnen helpen.’

Vrijwilligers moeten de stroom gelukszoekers dus gaan helpen om te integreren. Zodat ze op onze kosten hun zogenaamd vredelievende geloof verder kunnen verspreiden. Hoe durf je het in godsnaam op papier te zetten! De afgelopen paar jaar is de Delftse belastingbetalers zo’n beetje alles afgepakt. We betalen ons scheel aan veel te hoge gemeentebelasting om al die gaten te dichten die deze bestuurlijke nitwits hebben veroorzaakt. We struikelen over de herfstblaadjes omdat er geen geld is om ze weg te halen. Oma in het verzorgingshuis krijgt te horen dat ze maar beter weer op zichzelf kan gaan wonen omdat we de zorg niet meer kunnen betalen.

Sportclubs liggen aan de geeuwhonger omdat de gemeente haar handen van ze aftrekt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan gaat Bas Verkerk lopen zeggen dat vrijwilligers aan de slag moeten om die ‘zielige mensen uit oorlogsgebieden’ te laten integreren. Of die daar op zitten te wachten. Ammehoela! Uit de ruif eten en lekker achterover leunen, dat willen ze best. Maar integreren? Moet je eens in de Buitenhof gaan kijken hoe lekker de tweede en derde generatie gastarbeiders zijn geïntegreerd. Eén grote puinzooi. Onze maatschappij interesseert ze helemaal niks. Onze vrouwen zijn hoeren. En als je op Opsporing Verzocht kijkt, moet je met een kaarsje zoeken naar een blanke verdachte. Integreren, doe nou eens normaal, man!

Bas, als je geen bloed aan je handen wil krijgen, kap dan vandaag nog met dit levensgevaarlijke spelletje. Wees eens een kerel en zeg wat je waarschijnlijk zelf ook denkt: ‘Asielzoekers naar Delft? Nooit!’ Als je nu niet ingrijpt en kleur bekent, kan je straks misschien aan de Delftenaren gaan uitleggen waarom er op de Beestenmarkt twintig mensen zijn doodgeschoten door terroristen die jij voor ‘zielige vluchtelingen’ aan je eigen inwoners hebt opgedrongen. Ik zou niet graag in je schoenen staan..!

Martin Stoelinga
Onafhankelijk Delft