Antwoord op Referendum 1 en 2

islam_terrorisme_zavetem_BrusselMijn kinderen worden midden in de nacht wakker van een enorme herrie. De vader komt binnen gestormd neemt het jongste kind op zijn arm en rent naar buiten, zijn kinderen volgen.

Daar zien de kinderen de huizen om hen heen in puin liggen, zij horen het gegil van mensen, zien gewonden en uiteen gereten lijven tussen het puin liggen.

Hij was er aan gewend, maar nu was het wel heel erg. Helaas zij konden niet vluchten. Hij wist door zijn mobiel, van de vele dramatische tochten. Helaas hij is een van de 300.000 die niet kunnen vluchten geen 20.000 t/m 50.000euro om de criminelen landgenoten te betalen. Het gezin moet wachten tot het konvooi rode kruis of halve maan met voedsel langs komt. Dit zijn de echte vluchtelingen.

Deserteurs van div. islamitische groeperingen verdienen miljoenen aan de mensen smokkel maar dan wel alleen aan groot verdieners deserteurs, directeuren. Die de taxi nemen naar de Turkse grens om misschien in het beloofde land Europa waar zij eigenlijk een bloedhekel aan hebben om tijdelijk te verblijven.

Niet het opbouwen van hun land Syrië, Marokko Iran. Nee de paspoorten zijn verbrand het uniform is achter gelaten. De toekomst?
Is bij de heren Tijn Noordenbos en Aris Schellinkhout in Delft. En die 300.000 of meer dan? Helaas zij vechten voor de opbouw van hun land voor een betere toekomst. Is er in Irak of Saudi-Arabië geen plek voor hun geloofsgenoten, 600 moskeeën in Nederland, ik zou graag een vluchteling willen zijn en dat voor de tweede keer.

Helaas ik hou van Delft en Nederland dus vertrek vooralsnog niet.

Martin Stoelinga