Delftse Post: Waarschuwingsactie voor foutparkeerder

delftse_post_od_waarschuwt_foutparkeerder_mercuriuswegDELFTSE POST – Op zaterdag 3 december, na 12.00 uur, hebben de leden van Onafhankelijk Delft folders uitgedeeld bij de Albert Heijn aan de Mercuriusweg.

Met deze actie waarschuwt Onafhankelijk Delft automobilisten die niet in de gaten hebben dat het na 12.00 uur, betaald parkeren is.

Eerder heeft de partij de verantwoordelijk wethouder Harpe verzocht snel iets aan deze onduidelijke situatie te doen.

De wethouder vond dit niet nodig. ‘Er staan genoeg borden en de Albert Heijn kan de klanten ook informeren’ luidde zijn uitspraak.
Inmiddels zijn we 350 bekeuringen verder en vindt Onafhankelijk Delft dat dit niet door de beugel kan.

Met deze actie wil de partij de burger waarschuwen en hoopt op deze manier de wethouder te bewegen het parkeerbeleid aan te passen of de burger van juiste informatie te voorzien.

Martin Stoelinga kondigt aan dat zijn partij de komende tijd meer soortgelijke acties in petto heeft. ‘Slechte publiciteit en misstanden rondom parkeren en binnenrijden in autoluwe gebieden, moet afgelopen zijn’ zegt OD fractievoorzitter Stoelinga. ‘Het kan en mag niet de bedoeling zijn van het college van B en W, de financiĆ«le situatie van onze stad op deze manier te willen oplossen.

Wij zullen het nauwkeurig in de gaten houden’ aldus Stoelinga.

waarschuwing_parkeren