Wie stopt de islamisering in het Westen?

puinhopen_nieuwe_kerk_delft_na_isis_aanslagHet mooie woord “populisme” wordt door veel columnisten, tv presentatoren, en andere personen misbruikt, dit dient vooral tot hun eigen domheid.

Meestal wordt Pim Fortuyn en of Geert Wilders bedoeld, of diegenen die de echte waarheid willen verkondigen, maar als populist worden weggezet.

Allen wilden veranderingen, maar noemden zichzelf geen leider van het hele volk, net zo min anti kapitalistisch!.

Wat wel? Zij wilden veranderingen in het denken, maar vooral het doen, ware idealisten.

Pim Fortuyn en Theo van Gogh hebben het met de dood moeten bekopen. Geert Wilders offert zijn sociale en gewone leven op om ons in te laten zien dat het hier fout gaat. Hij vecht voor het behoud van de Nederlandse cultuur en daar hoort niet een overheersing van de islam bij.

Deze barbaarse intolerante ideologie, die daardoor 1000 jaar achter lopen op onze westerse samenleving.
8.2 miljoen christenen zijn vermoord of verjaagd, 1300 kerken verwoest. Is dit (islam) de religie waarmee wij moeten samenwerking?

Een totale Arabieren oorlog tussen Soennieten en Sjiieten is aan de gang. Beide slachten ze de christen af. Het CDA hoor je hier niet over en de ChristenUnie, waar je wel wat van zou verwachten als je volgers vermoord worden, of niet!

Als je meermalen in landen als Irak, Iran, Saudi-Arabië Marokko en Turkije bent geweest, weet je waarover je spreekt. Stenigen, stokslagen, ophanging, haat tegen homo’s en lesbiennes, onderdrukken van vrouwen, verkrachtingen, hele volksfeesten gaan er mee gepaard. Klappen , schreeuwen, en juichen met iedere stokslag of steenworp, naar het slachtoffer.

Hoe barbaars wil je het hebben…

En dan zeggen dat dit populisten zijn, die dit aan de kaak stellen. Zo’n 50 jaar geleden, was dit in sommige landen zoals: Turkije, Iran, Irak of Marokko, totaal anders, Hoofddoeken zag je zelden maar met de komst van de ayatollah Ali Hosseini Khomenei, als machthebber, kwamen ook de strengere regels en Islamisering.
Het grootste gevaar van de 21ste eeuw!

Denken de “echte” populisten Pechold, Klaver, Rutte en Samsom, dat Vaclav Havel, Fidel Castro, Trump, Poetin, en Wilders, Milos Zeman, Dommeriken zijn?
Nee, deze en gelukkig ook vele Nederlanders, zien het gevaar van de Islamisering.

Tot 4 keer hebben keizers, koningen en regeringen, gevochten tegen de opkomende islam.

Nederland is koploper inzake de tolerantie, samen met Frankrijk, Denemarken, Duitsland en België, Deze tolerantie wordt uitgebuit met de bouw en huur van 500 moskeeën en gebedshuizen in ons land. Niemand weet hoeveel er nog verscholen zijn. Allemaal stukjes grond voor de Arabieren om hun macht uit te oefenen.

Laatst probeerde dictator Erdogan om in Cuba een moskee te plaatsen. Fidel Castro en consorten wees dit af.

Nu maar eerst Nederland eens flink wakker schudden voordat het te laat is. 500 moskeeën de laatste 40 jaar, het moet niet gekker worden.

IS! Zij zijn aan de verliezende hand maar wij zijn er nog lang niet,. De laatste moslims verdwenen in de 15 eeuw uit Europa (Spanje) Maar nog sneller zijn zij teruggekeerd. Wij hebben o.a, Trump, Poetin en Milos Zeman, hard nodig in ons land en in Europa. Rutten, Pechtold, Klavertje zij drijven ons richting IS, wie o wie gaat het stoppen?

Martin Stoelinga
Onafhankelijk Delft