Gevaarlijk terrein


20170214_174355

De verbouwing van het voormalig buurthuis aan de St Olofstraat had wel wat voeten in de aarde. Buurtbewoners klaagden steen en been. Nu de voltooiing bijna daar is, is er toch een vreselijk ongeluk met een kind gebeurd.  Het hek waarachter verbouwd wordt stond gewoon los tegen een paalthe.  Het hek en paal zijn op het kind gevallen. Het kind heeft een scheurtje in de schedel en oogkas fractuur enz. Ik ben gaan kijken en idd liggen de bouwmaterialen open en bloot. Het loodzware hek is nu met een paar tierips vastgemaakt Ongelooflijk! Aan de andere kant ligt een hele dunne aluminium plaat Precies daar waar het speelterrein is. Ik vind dat deze eigenaar zeer onzorgvuldig met deze materialen, die gevaar op kunnen leveren, is.

Waar zijn nu de handhavers van de gemeente Delft?

Waar is bouw en woningtoezicht? Of komt dit nu niet zo goed uit ivm de aankoop van dit pand dat eerst van de gemeente Delft was???

In ieder geval vereist het aktie en agent K. is op de hoogte.

Meer foto”s in mijn bezit

Jolanda Gaal