Overlast

Bericht van bewoner aan Onafhankelijk Delft:

13 jaar wonend hier , toen is er mij beloofd dat de trein ondergronds zou gaan .
De kabelfabriek zorgt snachts voor erge overlast . Maar de verbouwingen aan het spoor en de zogenaamde tunnel die net stopt naast de flat , duren al jaren .
En dan denk je.. het word iets rustiger maar nee.

Achter de flat is al het natuur weg . Er staat een studentencomplex ,met alle ingenomen ruimte , een normale speeltuin voor kinderen is er niet .
Het is een bouwput , en geen omgeving meer om met kinderen te kunnen leven . Dan stuur je een klachtenmail naar Spoorzone Delft ProRail omdat je nachten wakker ligt samen met de kinderen ,vooral omdat werklui snachts moeten schreeuwen tegen elkaar .
En daar zou voor gezorgd worden dat het niet meer gebeurd . Het is schandalig dat er in geen enkel opzicht gedacht word aan bewoners van dit complex .

Gemeente Delft
Niet alleen het geluidsoverlast waardoor je ook snachts, geen rooster of raam meer open kan zetten en totaal niet aan nachtrust toekomt. Mensen in een omgeving laten wonen waar alles aan schort de veiligheid voor buitenspelende kinderen is hier nihil.
En het beetje groen…dat we hadden is foetsie .
Dan worden er gewoon 4 spoorbanen zonder pardon erin gestampt , dus meer treinen meer overlast . En maar blijven bouwen…. deze mooie stad lelijker .maken en volstampen.. de normale gang van zaken werkt niet ,want ach jullie hebben toestemming om aan t spoor te werken. Maar al 10 jaar is het met periodes ellende. En dit kan voor geen enkel persoon gezond zijn . Vandaar dat ik dit via social media doe…na weer een gebroken nacht bedankt daarvoor trouwens.

Posted by Sanne Meyer on Wednesday, 26 August 2020

https://facebook.com/story.php?story_fbid=10164024046490055&id=587670054