Martin Stoelinga en JanPeter de Wit, maken overal ruzie.

Sommigen mensen kunnen niet zonder ruzie.
Dit duo, Martin Stoelinga, eerst Leefbaar,Onafhankelijk Delft, nu groep Stoelinga/hart voor Delft en JanPeter de Wit: eerder SP, Leefbaar Delft, Fris, Leefbaar Delft,Onafhankelijk Delft en nu weer Groep Stoelinga/hart voor Delft, hebben er een abonnement op.Vinden dat ik niet in de vertrouwenscommissie van de Delftse gemeenteraad hoor. Ik zou onbetrouwbaar zijn en nog meer van die fantasieverhalen die gebezigd worden en alleen maar tot doel hebben mensen te beschadigen.
Diezelfde JanPeter de Wit die tegen raadsleden heeft gezegd dat als wij moties, amendementen of initiatief voorstellen mee indienen, zij dan niet mee in zullen dienen. Lekker democratisch en dan ben je ook echt voor de inwoners, maar niet heus.
Dan Martin Stoelinga die eerder op radio Delft beweerde dat ik meineed heb gepleegd. Hij bedoelde waarschijnlijk wat anders, maar daar kon hij misschien even niet opkomen.
Het is wel een beschuldiging dat meineed. Radio Delft, heeft mij nooit om wederhoor gevraagd. Ook niet zo netjes natuurlijk.
Maar dit komt nog wel.
Enfin, wij zijn voor een gekozen burgemeester en daarom neem ik geen deel aan deze commissie Het is voor hen weer schreeuwen voor de bühne, voor de aandacht…
Alleen maar geblèr, zoals zo vaak.
Alles om in het nieuws te komen is het motto.
De media geeft hen een podium, want ja de krant moet gevuld. Er is natuurlijk niets leuker dan een stelletje raadsleden, dat alleen gekleed in een zwembroekje over de Markt in Delft loopt, te laten denken dat zij hier stemmen mee zouden trekken. De media floreert erdoor.
Zoals bij Powbed, Rutger.
Hier zeggen zij zelf dat zij dwars zijn rebels, zelfs.
LOL