Ouderen om 07.00 uur boodschappen doen

Ouderen om 07.00 uur boodschappen laten doen vind ik een bizar idee.
Naast dat ik het stigmatiserend vind, is het ook zeer ondoordacht.
Ouderen hebben wellicht ongemakken als, slecht ter been en bijzondere zorg nodig. Deze zorg zou dan al rond 05.30 uur moeten komen, om hen te wassen en de steunkousen aan te trekken etc. Niet alle ouderen zijn nog fit.
Zij zijn eindelijk blij dat zij uitgewerkt zijn en rustig de dag kunnen beginnen, moeten zij heel vroeg hun bed uit om de boodschappen te doen. Sommigen moeten met het openbaar vervoer, omdat het rijbewijs niet meer verlengd werd.
Wie verzint dit?
Hou eens op! Doe eens lief!

https://www.bndestem.nl/breda/ouderenuurtje-bij-supers-veel-te-vroeg-en-stigmatiserend~a9530f57/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web