Horeca Burgwal nog geen terras ipv fietsnietjes

In de raadsvergadering van 30 maart, werd een motie ingediend door Hart voor Delft aangaande de horeca aan de Burgwal, die geen mogelijkheid hebben voor terras. Doordat de gemeente Delft op deze plek fietsnietjes heeft bedacht, kan er geen terras (uitbreiding) plaats vinden. Heel erg naar, omdat iedereen in zwaar weer verkeerd, dus ook deze ondernemers. Wij dachten dat het mooi zou zijn als de gemeente dit toe kon zeggen, dit zou een motie overbodig hebben gemaakt. Maar nee het was blijkbaar teveel moeite om die fietsnietjes plaatsen, tijdelijk op te schorten. Daarnaast is het, door Corona, stiller in de stad. We gaan zien hoe de zaak afloopt.
Er werd er per mail aan alle raadsleden opgeroepen om voor de motie van Hart voor Delft te stemmen. Wij hebben hier op geantwoord dat wij dit zeker gingen doen. Wij bleken de enige fractie te zijn, die heeft gereageerd op deze mail, zo kregen wij teruggestuurd.
Wij wachten met spanning af hoe de zaak af gaat lopen!

Onafhankelijk Delft