Onafhankelijk Delft steunt alle horeca

Onafhankelijk Delft wil alle horeca in Delft ondersteunen.
Stuur jou bericht met event en wij zetten het op onze site.
Succes allemaal!

Koningsnacht 2021! Vier jij het dit jaar online met de Grote Oranje Brouwplein Pubquiz van Delfts Brouwhuis en Café de Oude Jan?!

Dit wordt een te gekke avond met ongekend goede vragen van Pubquizmaster Chris, een ronde live muziek en schitterende prijzen! Speciaal voor deze editie is er de Koningsnacht Borrelbox met 6 Delftse bieren naar keuze, smaakvolle snacks en onmisbare feestelijke attributen voor de quiz. Om 19:30 gaan we live en vanwege de nu geldende avondklok is de eindtijd van de quiz 21:30. Na 21:30 feesten we lekker door in oranje sferen met Delftse live band Paul Frank & Friends en DJ Layon Nais, die jullie aangevraagde platen draait tot 00:00 uur.

Trommel je team op en schrijf je snel in!http://delftsbrouwhuis.nl/bierloket