Extra sessie over nieuwe te bouwen studentenflat

Vanavond extra sessie over de bouw van een nieuwe studentenflat aan de Teding van Berhoutlaan Delft
In de commissievergadering Ruimte en Verkeer van vorige week, gaf het mij daar een gedonder in de glazen!
Bedrijven in de directe omgeving, stonden op hun achterste benen, en voelden zich totaal niet geïnformeerd. Antoinette Wijffels, Lijm en Cultuur, stond het huilen nader dan het lachen en Basal was ook zeker not amused. De inspreker van Basal, gaf ook duidelijk te kennen dat wanneer hier meer mensen komen te wonen, hij bang was voor klachten over zijn bedrijf. Hij moest al eens aanpassingen doen ivm klagende studenten en is bang dat als er meer studenten nog gaan klagen, zijn bedrijf straks kan verhuizen/sluiten. Ook de cijfers over de milieu eisen waren oud en dus niet “up to date”.
Dit is natuurlijk een misser van formaat!!!
Nu staat de hele boel op stelten en de gemoederen in opperste staat van boosheid.
Vanavond meer, ook nog een andere sessie MKB en Commissie Sociaal Domein.
Drukke avond!