Lijsttrekker Onafhankelijk Delft

Onafhankelijk Delft bestaat al sinds 2006 en samen met Gerrit Van Ree en Jos van Koppen hebben wij de politieke vereniging Onafhankelijk Delft opgericht in oktober 2009. Al sinds 2009 ben ik hierdoor, voorzitter van deze politieke vereniging. Martin Stoelinga was altijd fractievoorzitter en lijsttrekker.
Wij zijn blij dat zoveel mensen al die jaren vertrouwen in ons hebben. Wij kregen er vanaf 2006, elke raadsperiode, dus elke vier jaar, een zetel bij.
Helaas is Martin Stoelinga overleden.
Hij zal altijd ons grote voorbeeld blijven als het gaat om de aanpak. Veel mensen kennen mij en weten dat ik altijd voor hun klaar sta, dag en nacht.
Dit doe ik al jaren en dit zal ik blijven doen, met hart voor de stad, zoals de enige echte slogan van Onafhankelijk Delft luidt.
Deze heb ik, jaren geleden, verzonnen en die houden wij erin.
Komende verkiezingen wordt ik de lijsttrekker van Onafhankelijk Delft en ik beloof dat ik, net zoals de afgelopen twaalf jaar, blijf doorgaan op dezelfde voet. Niet klessebessen en grote verhalen ophangen. Nee, wij doen! Wij zijn altijd in de stad, de ogen en oren van de stad, doordat jullie ons informeren. Zonder jullie, kunnen wij niet.
Wij hebben een prachtige lijst met mensen.
Na de zomervakantie, krijgt iedereen die zich opgegeven heeft, een persoonlijk gesprek. Wil je ook op de lijst, dan kun je je opgeven bij:
Info@onafhankelijkdelft.nl
Wij gaan er weer keihard tegen aan.
Ook zonder “de grote Snor”, kunnen jullie op ons rekenen, bij: bruggen die niet voldoen, wateroverlast, schimmelwoningen, WMO problemen enz. Een ieder van jullie die mij/ons kent, weet dat wij zoveel meer doen dan zitten en afwachten.
Het belooft een spannend verkiezingsjaar te worden.
Tot ziens 💙💙💙
Jolanda Gaal

Fractievoorzitter en lijsttrekker voor Onafhankelijk Delft (gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022)