Groot protest tegen woningnood Delft

Wij van Onafhankelijk Delft, komen om in het werk. Niet van het lezen van gemeentestukken, maar van problemen in de stad. Het Rode Dorp en de renovatie, De Bomenwijk en de renovatie..
Mensen lopen tegen allerlei problemen op. De blauwalg en Botulisme in onze wateren met vele dode dieren tot gevolg en dat het vergunning parkeren Ook daar waar geen parkeerdruk is en mensen worden op kosten gejaagd door slecht bestuur.
Wat echt verschrikkelijk is, is onze huisvestingsproblemen. Jongeren komen niet aan de bak en zijn genoemd thuis te blijven wonen, of onze stad te verlaten. De middeninkomens hebben hetzelfde probleem en waarom zouden ouderen naar een andere woning gaan als deze duurder is dan zij hebben en kleiner?
Mensen benaderen mij vaak met allerlei verzoeken, ook verzoeken die ik niet op kan lossen. Vooral wat wonen betreft, is dit een groot probleem.
Zoals iedereen hier inmiddels wel weet, gaan statushouders voor. Dit is zo geregeld door de overheid en gemeenten moeten er invulling aan geven. Wij vinden gewoon dat wanneer je hier al jaren en jaren ingeschreven staat en hiervoor al jaren betaald hebt, dat je aan de beurt bent en ook voor mensen met een urgentie geldt dit. Die krijg je, tegenwoordig, niet zomaar.
Ik geef weleens tips aan mensen of bel de corporatie ivm schimmelwoningen, maar zoals jullie weten, duurt het allemaal een eeuwigheid eer er iets aan gedaan wordt. Als er al iets aan gedaan wordt.
Het woningen vinden in onze stad voor Delftenaren is een drama. Ook wij kunnen geen ijzer met handen breken.
Daarom wil Onafhankelijk Delft een heel groot protest gaan laten horen en zien.
Aangezien wij wel vaker protesten hebben georganiseerd en er dan weinig mensen op af kwamen, stellen wij jullie de volgende vraag;
WIE KOMEN ER OPDAGEN ALS WIJ EEN LUID PROTEST WILLEN LATEN HOREN?
Moet het in de avond of in het weekend?
Denk met ons mee aub!

Jolanda Gaal
Fractievoorzitter
Onafhankelijk Delft