Gastenboek

Beste Delftenaren.
Onafhankelijk Delft start een gastenboek. Hier kunt u uw verhaal, idee of mededeling op kwijt.
In een stad met meer dan honderdduizend inwoners, is er altijd wel iets te melden. Veel mensen klagen over schimmel in hun woningen, knaagdierenoverlast, maar ook zwerfafval of het dumpen van grofvuil.
Maar ook positieve dingen hebben wij natuurlijk graag. Bijvoorbeeld wie er een mooie idee heeft voor de stad, een initiatief of een aanbod om iemand te helpen. Wij willen ook graag vrijwilligers ontvangen. Veel mensen zijn eenzaam.
Heb jij dus iets te vertellen, dan kan dit eerdaags in ons Gastenboek.
💙💙💙💙💙💙💙
Beste mensen Onafhankelijk Delft heet u welkom op het gastenboek. Hier kunt u uw vragen stellen en uw op en aanmerkingen achter laten waar Onafhankelijk Delft voor staat. Mocht u problemen hebben met (instanties bijvoorbeeld) dan is Onafhankelijk Delft met hart 💙 voor Delft en laagdrempelig voor iedereen de juiste partij. Doordat we 50 mensen op de kieslijst hebben is onze expertise breed en zullen u zo snel als mogelijk is beantwoorden.
Ps. Houd het netjes en respecteer elkaar
Samen sterk, met hart voor jouw stad.