https://www.ad.nl/wonen/invalide-fred-55-komt-niet-in-aanmerking-voor-benedenwoning-mijn-inkomen-is-op-1-3-miljoen-geschat~abb74ee9/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

Sinds vier maanden is Onafhankelijk Delft druk geweest met de situatie rond Fred Starrenburg.
Een zeer schrijnende situatie.
Hij had een ernstig ongeluk gehad waardoor er metalen pennen in zijn benen zitten.. knieƫn zijn kapot waardoor lopen lastig is vanwege instabiliteit. Hij moet elke dag een aantal malen naar driehoog lopen en weer naar beneden voor de dagelijkse zaken en het hondje.
Het is niet meer te doen. Tot overmaat van ramp overleed zijn partner die hij ook nog nagelopen heeft zolang het duurde.
Wij stelden voor om onmiddellijk een urgentie aan te vragen… echter dit had heel wat voeten in de aarde, want Fred zoekt een woning uit de sociale woningvoorraad. Hij heeft gewoon een baan, maar dit houdt hij zo niet vol als er niet snel een aangepaste woning komt.
Aangezien er bij Vidomes een aantal zaken niet goed gingen duurde het weken eer de aanvraag voor urgentie bekeken werd en hij deze niet kreeg omdat zijn inkomen op ruim een miljoen stond…
Hopelijk gaat door dit krantenbericht daar eindelijk iets mee gedaan worden en kan deze hardwerkende invalide Delftenaar, nog een beetje van het leven genieten en helpt Vidomes stevig mee.
Fred Starrenburg, alle goeds. Wij komen de krant zo brengen.

Jolanda Gaal