https://www.wildopvangzuidholland.nl/sluiting/

Wildopvang Zuid Holland/Delft sluit haar deuren.
Na een oneerlijke strijd die niet te winnen is door het gebrek aan een enorme financiƫle injectie, een vast eigen pand, de huidige voedsel en energiecrisis, heeft het bestuur deze verschrikkelijke beslissing moeten nemen.

Wat Onafhankelijk Delft vind:

Wij ontnemen dieren hun leefomgeving met onze huizen/bouw, wegen/bouw, windmolens andere expansiedrift enz en nu moeten we ze ook maar laten verrotten als zij iets mankeren? Nee, dit mag echt niet gebeuren! Het is ook een verantwoording van de Nederlandse staat, wij met zijn allen dus. Er moet geld komen van het rijk. Een goede lokatie met nieuwbouw waar vrijwilligers en professionals met respect voor henzelf en de dieren kunnen zorgen is een must. Het zijn nu vooral ook voor hen moeilijke tijden. Alles is duur, het eten, de energie en mensen hebben ook geldproblemen. De vaste donateurs geven niet, minder of veel minder….
Daarom mogen wij de dieren niet laten stikken en moet er vanuit de landelijke politiek hulp komen.
In 2019 is er gesproken over nieuwe wet/regels voor opvang en er is nog steeds niets van gekomen.
In Den Haag maken zij geen haast als het om dierenwelzijn gaat blijkbaar.
Vanuit Onafhankelijk Delft gaat er in ieder geval een brief naar de minister met dit noodsignaal en naar wethouder Frank van Vliet, van het college Delft

Wij zijn ook enorm verdrietig.
Wij moeten iets doen, bijvoorbeeld een groot landelijk benefiet!
Alle hulp is welkom om het tij proberen te keren.
Samen Sterk toch!

Onafhankelijk Delft