Onafhankelijk Delft: Delft West ambtelijke molens malen langzaam maar wel fijn!

https://www.ad.nl/delft/minister-trekt-12-3-miljoen-euro-uit-om-kansarme-jongeren-uit-delft-west-aan-het-werk-te-krijgen~a2e51806/?fbclid=IwAR2dFPEh8AYwIiKmmMCLWmXQWopgnnxDjCRHMMtt4mmnZbusmJTlW4rX1OQ

Antwoord aan Ruud van Vuuren, n.a.v. het stuk in het AD aangaande geld voor diverse projecten Delft West.
Ruud, samen met Michel Traub zijn wij stad en land afgeweest om hulp voor elkaar te krijgen voor jongeren met een afstand of werkeloze jongeren..enz… hulp zodat zij met hun handen leren werken zonder zich te moeten suf leren uit boeken. Gewoon degelijke praktijkkennis opdoen en dan gewoon werken. De bouw, loodgieters, stucadoors, elektricien. Zij, ondernemers, zitten er om te springen. Wij zijn bij de TUDelft geweest om hulp voor een ruimte en eventuele stageplekken (Alex Lokhorst) Hebben de wethouder gesproken.. Het ging allemaal over er is geen geld enz. Nu is er wel geld dus gaan wij nu kijken of wij er ook in dit idee iets mee kunnen. Soort centrum vakopleiding voor volwassenen.
Dan kun je hen inzetten bij de bouw van nieuwe huizen..maar ook renovatie. Woningcorporaties kunnen hier dan ook hun krachten uit halen.

Samen Sterk!
Onafhankelijk Delft
Fractievoorzitter
Jolanda Gaal