Als pesten tot zelfdoding leidt, mogen wij niet lijdzaam toezien!!

tim_RVanmorgen werd ik weer eens ruw met beide benen op aarde gezet. Op twitter kon ik lezen dat een jong mens, door pesterijen, zichzelf het leven had benomen.
Ook kon je de foto zien van een lieve goedlachse jongere. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat er mensen zijn in een zogenaamd geciviliseerd land, die iemand net zo lang treiteren, zieken en voor van alles uit maken, zodat diegene geen andere uitweg ziet dan het leven zelf te beeindigen.

Ik ben er stuk van…omdat het niet de eerste keer is en ook omdat ik weet dat het niet de laatste keer zal zijn. Laten wij zorgen dat we in ieder geval in onze gemeente Delft van deze ellende verschoond zullen blijven.

Ik heb daarom een petitie geopend op petities : meldpunt stop met pesten.
De petitie zal binnen een paar dagen op internet zichtbaar zijn en ik hoop dat we hem allemaal zullen ondertekenen EN ons er ook allemaal aan zullen houden.
Daarna zal ik deze petitie aan B&W aanbieden met de zorgvraag: hier geld voor uit te trekken om op scholen en werk vloeren, meer aandacht voor te hebben en te houden…
Onze gemeente Delft moet een “pestvrije” gemeente worden.
Goed voorbeeld doet goed volgen….

Rust zacht lieve jongen

Een heel verdrietige moeder,
Jolanda Gaal