JEUGDZORG IS EEN GELDVERSLINDENDE GROEP BESTUURDERS MET HUN PIONNEN

Wederom is de hulp van Onafhankelijk Delft ingeroepen om een gezin in Delft te helpen om het hoofd te kunnen bieden tegen de geldvretende menselijke machine die Jeugdzorg heet.

Een gezin dat al zeer beproefd is en nu weer tegen de bierkaai mag vechten omdat de kat erop ligt. Willens en wetens zullen zij moeten bloeden en moeten hun kinderen uit huis.

In plaats van de helpende hand uit te steken en mensen de juiste instantie te wijzen waar zij voor eventuele hulp in aanmerking kunnen komen helpt Rene Arkink, van bureau jeugdzorg, liever mee aan het spekken van de pot.

De vetpot van bestuurders die hier een aardig loon en bonus verdienen, aan het uit huis plaatsten van kinderen.

Zo hebben wij uit onderzoek geleerd dat bestuurders hun salaris niet openbaar hoeven te maken…

Wij vragen ons af of de Balkenende norm dan een wassen neus is. Tal van bestuurders verdienen veel hogere salarissen.Wanneer je dus een stichting opricht, hoef je de cijfers wat inkomen  betreft niet openbaar te maken. Ja als je de mazen van de wet maar weet kun je mooi heerlijk door blijven zwemmen.

Aan de andere kant zijn er de ouders/verzorgers van kinderen die met deze fijne bestuurders en hun pionnen te maken krijgen. De stichting moet draaien, dus het verzamelen van kindertjes is een must!

Een rekensom leert ons dat jeugdzorg Euro 2.809.350.000,00 per jaar ontvangt.

Dit kost ons als belastingbetaler per maand Euro 234.112.500,00.

Per inwoner kost dit ons blijkbaar Euro 14.63 per maand.

Er is geen rekening mee gehouden dat een jeugdbeschermer die op elk uithuis geplaatst kind is gezet ongeveer Euro 2.240,00 exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering(???) krijgt.

Dit kan oplopen tot ongeveer Euro 3.935,- per maand en hangt af van de leeftijd en ervaring van de jeugdbeschermer …….

Als we dit even apart bereken kost een jeugdbeschermer de belastingbetaler Euro 47.220 per jaar!!!

In 2010 werden er 62.430 kinderen uit huis geplaatst.

Een enkel kind kost de belastingbetaler per jaar rond de 49.722,00 Euro!!!

Per maand kost een kind dat uithuis geplaatst is rond de Euro 4.143.50.

Hoe eerlijk gaat het dan eigenlijk met uithuis plaatsten van kinderen wanneer er zoveel geld, lees eigen belang, mee gemoeid is.

Ouders zijn de dupe van rechters die naar de mond van de jeugdzorg praten.

Was er maar nu eindelijk eens een minister voor kinderzaken, een die het opneemt voor onze kinderen. Dit gaan wij zeker ook bij een TV programma aankaarten. Martin Stoelinga en Jolanda Gaal