DE GONDELAFFAIRE: WIE DE STEEN PAST, HANG IK HEM OM DE NEK….

martinHoe is het toch in godsnaam mogelijk dat er maar geen einde lijkt te komen aan deze verschrikkelijke affaire. Daar waar alleen maar verliezers zijn en gesprekken elkaar hebben opgevolgd, kan ik mij niet anders dan aantrekken dat het weer allemaal spielerei is geweest…en dan van een aantal topambtenaren.

Basje die aardig tegen ons moest doen, om in ieder geval ervoor te zorgen dat er voor arbitrage werd gekozen..

Ja die ambtenaren moeten hun best doen hoor…anders staan ze ook op straat met hun ontslag..afvloei regelingetje en een bonus. Dat dan weer wel…

Dat je je in dit land zowat dood moet vechten om je recht te halen en dat de gemeente over het geld van de gemeenschap kan beschikken om te procederen is zo krom als wat…

Hier in Delft vond Jan Franssen dat het afgelopen moest zijn met het juridiseren van de gemeenteraad…oftewel het via de rechter afdwingen van zaken..

Nou meneer Franssen, ik weet niet hoe u dit allemaal ziet maar ik vind het een stinkende beerput…met een nog diepere gang dan dat er al was. Ik kots ervan.

Deze hele affaire die wanneer je de beelden op Brandpunt en Kanniewaarzijn ziet, riekt naar STRONT.

Dat mag gewoon gezegd worden!!!…

Het gaat maar door… de woningbouwverenigingen die de boel hebben belazerd.. de pensioenfondsen…wat een smerige stink bende… en dan alles wat we nog niet weten…

Hoe is het mogelijk dat we in dit land als Nederlanders niet eens heel fluks wakker gaan worden wat ons wordt aangedaan in naam van de staat.

Dat mensen het heft in eigen hand gaan nemen en controle eisen en overzicht en transparantie…  DAAR HEBBEN WIJ ALS BURGERS RECHT OP…

Aan alle kanten worden we bestolen, door zorginstellingen, ziekenhuizen enz enz..

Niemand durft zijn mond open te doen uit vrees voor baanverlies..iedereen blijft in de lijntjes lopen…

De dames en heren bestuurders maken er een zootje van maar blijven hun handen in onschuld wassen…

Blijven lekker hun tijd uitzitten en getuigen van geen moraal…geen empathie..helemaal niks..nada nakkus Rien de Tout… wat een schoften hebben wij mee te maken in dit politiek bestel… de ruif leeg vreten..

De hele BV Nederland wordt opgelicht en wij burgers moeten argeloos toezien hoe ons land wordt kaalgevreten door een stelletje onuitroeibare parasieten.. die ons tot de laatste druppel uitzuigen..

En noot voor Dhr Meuleman van Stadsbelangen, mijn hersenen liggen in het LUMC.

Jolanda Gaal