Het “financiële winkel debakel” draait doorrrr

cropped-logo-onafhankelijk-delft-hart-voor-de-stad (1)
Er zouden 360 brieven gestuurd zijn door de gemeente Delft aan mensen in onze stad, die met de narigheid van financiële winkel te maken kunnen hebben.
Er zouden 50 reacties op gekomen zijn. Wat deze reacties behelsen weet ik niet, maar vandaag kreeg ik bericht dat er nog iemand geen brief heeft gekregen en ook een familie, die nu in Den Haag woont, heeft geen bericht gekregen.Deze familie zegt ook ook benadeeld te zijn en dit is nog maar krap een jaar geleden. Negen duizend euro schuld hebben, drie banen en dan als de schuld bijna betaald is, komt er een briefje dat er nog even vier duizend euro schuld bijgekomen is,omdat er niet op deurwaardersbrieven gereageerd is door medewerker(s),
Het is weer fraai.
Ik heb de familie in kwestie, gevraagd naar de wethouder te mailen voor verdere aktie.
Jolanda Gaal