Delfts protest op de Markt

Zaterdagavond 12 februari, stond “de nacht” op! Een initiatief onder andere vanuit de brancheorganisatie Nachtbelang en het Overleg Amsterdamse Clubs (OAC). Vele uitgaansgelegenheden in verschillende steden hebben zich aangesloten. Zo ook Delftse nacht horeca als: de Steck en de Kurk.

Weliswaar is er in Delft geen uitgaansgelegenheid open gegaan, mede door de strenge handhaving in Delft, maar toch is er een ludiek idee uitgevoerd waardoor er op de markt een silent disco kon worden gehouden om zichtbaar mee te doen aan het protest.

Onafhankelijk Delft is blij dat dit soort initiatieven worden gehouden en staat ook voor een open horeca en het terugkeren van het en nieuw inblazen van een nachtleven in Delft. Wij zullen keihard inzetten de aankomende vier jaar op het vergroten van de mogelijkheden. Weer een gezellig nachtleven terug te krijgen naar Delft, zodat de Delftse inwoner niet hoeft uit te wijken naar andere steden en Delft af komt van het slaperige imago dat er heerst!
Liedewei Timmermans