SOMMIGEN HEBBEN GELIJK, SOMMIGEN HEBBEN MEER GELIJK

Politiek blijft mij verbazen… maar alles wat daar omheen hangt nog meer.

De dagelijkse hoeveelheid mail, post en telefoontjes sturen je aan tot actie.

De hele dag door is er wel nieuws te melden. De ene krant/media weet het nog beter dan de andere en vaak is het zo dat wanneer je al hetzelfde nieuws op een rijtje zet, het bij elk media artikel anders wordt beschreven maar op hetzelfde neerkomt…

Ik lees ook weleens stukken waarvan ik denk…dit kan toch niet, maar met de vrijheid van meningsuiting in ons land, ben ik wel super blij. Je mening in alle toonaarden mogen geven zonder dat je daar echt¬†op afgerekend wordt, is een groot goed. Het staat bij ons als hoogste in het vaandel.

Er zijn altijd mensen die jouw mening of uiting willen ontkrachten, of juist benadrukken….

De site van Onafhankelijk Delft is daarvoor juist bedoeld.

Mocht onze webmaster echter vinden dat iets misschien misplaatst is, dan verdwijnt de reactie in de tijdelijke spam bak, totdat iemand deze alsnog goedkeurt deze er weer uithaalt en weer op de site plaatst.

In de weekenden bemoeien wij ons niet met de site. Het zou dan kunnen dat een reactie pas op maandag weer op de site verschijnt.

Jolanda Gaal