STADSBELANGEN LAAT HAATZAAIER OMA HOF HEEL WAT ZEGGEN…

 

Zo de waard, zo vertrouwt hij zijn gasten, is het aloude spreekwoord…

Tot mijn stomme verbazing kreeg ik vanmiddag een mailtje voor mijn neus van iemand die vertelde op de site van Stadsbelangen te hebben gekeken. Nou kijk ik daar uit principe al niet op, maar hetgeen onder mijn aandacht gebracht werd, deed mij toch fronsen….

 

Ik zag daar die anonieme verhaaltjes vertelster, typerend voor Stadsbelangen om dit anoniem te doen!!!

Het is geen vlees en geen vis die partij en dat zal het ook nooit worden..maar goed, ik bekeek de passage eens nader..en tot mijn stomme verbazing zie ik daar een haat zaai berichtje staan van dat o, zo brave clubje van Aad Meuleman.

Er staat geschreven:

Ze (hij ?), oma hof zegt: “Ik kan me ook niet voorstellen dat er Delftse raadsleden naar de PVV demonstratie zijn gegaan, omdat die club zo lekker scoort in de peilingen. Ik las in de krant dat bij de PVV demonstratie ook fascistische partijen zich hadden aangesloten. Daar wil je toch niet bij horen?”.

 

Alhoewel op tv goed te zien was dat er wel degelijk figuren bij waren die – laat ik het parlementair zeggen – extreem rechts op het politieke spectrum zitten – is het wel een beetje dom van Aadje he dat hij voor dit berichtje toestemming heeft gegeven!

Wat bent u een zielig, miezerig en hypocriet figuur die dit schrijft, want u bent te schijterig om uw naam bekend te maken. Het is de ultieme miezerigheid hahahhahahaha

 

Maar ja, dat heb je als je in het dagelijks leven een UWV agentje bent, dan moet je op een dag toch je eitje kwijt en ga je in de fout… hoe frustrerend zal het voor dat partijtje zijn, dat Onafhankelijk Delft straks de grootste stadspartij is…

Ook heb ik kunnen constateren dat er inderdaad niets nieuws op die site staat… alles geleend van andere partijen en dan ook nog onze onbetrouwbare Dick Koning zijn uitspraken aanhalen..en je weet niet eens of ze kloppen..want ja die man is ook een dagje ouder… Kun je nagaan hoe druk ze het bij stadsbelangen hebben dat ze dat op hun site zetten…

Daar hebben wij echt geen tijd voor hoor, als wij er niet op gewezen waren…

Veel plezier met het begluren van het interessante Onafhankelijk Delft… let maar goed op..