Onafhankelijk Delft: Pointer in Delft

HET IS DINSDAG 7 NOVEMBER

Goededag
Ik las dat jullie 7 november naar Delft komen.
Wij zijn een politieke partij in Delft,
Onafhankelijk Delft. Wij hebben al drie jaar te maken met mensen uit het Oostblok, Stille Putten en Waterblok, die te maken hebben met woningcorporatie Woonbron. Woonbrom laat deze mensen al jaren in de kou zitten wegens ondeugdelijke blokverwarming. Veertig jaar amper onderhoud, schimmel, lekkages etc. Onafhankelijk Delft is een enquĂȘte gestart onder de bewoners en echt er zijn schrijnende uitkomsten Er is een bewonerscommissie maar er is ook een VVE
Dit maakt het allemaal nog lastiger. Ook is de Woonbond ingeschakeld en zelf heb ik naar Hugo de Jonge geschreven. Het helpt allemaal weinig tot niets. Onlangs, lagen op het dak de stroomdraden open en bloot van het ventilatiesysteem. Dit werd uitgezet. Onafhankelijk Delft is naar bouw en woningtoezicht gestapt. Deze heeft onmiddellijk ingegrepen.
Graag zouden wij met jullie in gesprek komen.
Hartelijke groet,
Jolanda Gaal
Fractievoorzitter,
Onafhankelijk Delft
Info@onafhankelijkdelft.nl