Je rijbewijs verlengen als je 85 bent

Hoi Jolanda,
Hoe sociaal is de gemeente Delft?
Ik vraag het hierom:
Mijn pa 85, heeft eindelijk zijn spulletjes klaar voor verlenging van zijn rijbewijs. Gaat naar stadskantoor en daar krijgt hij te horen dat hij een telefonische afspraak moet maken. Pa nog zeggen ik ben toch nu hier? Hij is als een klein jongetje weggestuurd.
G van R.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Kijk hier krijg ik dus echt de kriebels van.
Zeer oude man, die heel veel moeite heeft moeten doen om goedkeuring te kunnen krijgen van het CBR, ivm drukte en Corona, wil zijn rijbewijs laten verlengen. Oude man, moet met openbaar vervoer, mondkapje op en gaat op weg naar het Stadskantoor.
Aangekomen daar krijgt hij dus te horen dat hij niet geholpen kan worden maar eerst een afspraak moet maken. Meneer gaat meteen bellen, maar hij is een beetje doof en begrijpt niets van hoe dit werkt en gooit ontmoedigd, de hoorn erop. Hij belt zijn dochter en het huilen staat hem nader dan het lachen.
Niemand van de baliemedewerkers, die even gaat bellen met de afdeling documenten, of er misschien een afzegging is, of dat deze man even geholpen kan worden?
Niets van dit alles!
Wat asociaal zeg, echt a-sociaal
Bah bah bah
Gemeente Delft, wethouder, ik vind dat de ambtenaren dit niet kunnen maken!!!!!
Wat gaan we hieraan doen, zeker met deze hitte?

Jolanda Gaal