Spekglad en de gemeente Delft ……

Ongelooflijk dat er geen oproep is gekomen vanuit de gemeente Delft, dat mensen zoveel mogelijk thuis moeten blijven, omdat er niet in alle straten wordt gestrooid, maar alleen op doorgaande wegen. Mensen breken nu zowat hun nek. Er zijn bewoners in de Poptahof, Taj Mahal plaats, die niet eens weg kunnen komen! Het bruggetje is te glad. Je komt er niet overheen. Hoe zit het met de brandweer en ambulance vraag je je af.
Beter had het geweest als de burgemeester had opgeroepen om vooral de deur niet uit te gaan en ook de straten had laten bestrooien. Misschien is hetgeen goed idee om de burgemeester een filmpje op te laten nemen waarin zij kan waarschuwen met gladheid en dit kan dan steeds op voorhand met winterse verwachting, het internet op. Breng de strooizoutbak weer terug op die plekken waar het echt anders niet te doen is om door te komen.
En dan moet de winter nog beginnen!
De vragen aan de gemeente zijn de deur uit.
Onafhankelijk Delft
Jolanda Gaal