Onafhankelijk Delft: de Regiotaxi laat mensen in de steekWoensdag 8 november heb ik de Regiotaxi besteld om naar mijn werk te gaan.

De heenreis was oké, maar de terug reis ging alles behalve vlekkeloos, ik werd pas om 12:45 uur opgehaald terwijl ik tot 12 uur werk, vervolgens is de chauffeur 3 kwartier in den Hoorn rondjes gaan rijden omdat hij een adres niet kon vinden die uiteindelijk in Delft bleek te zijn.
Uiteindelijk was ik dus pas om 13:50 thuis en ging ik bijna van mijn stekkie omdat ik niet heb kunnen lunchen.

Donderdag 9 november heb ik ook de Regiotaxi besteld om naar mijn werk te gaan.

Ook hier was de heenreis oké, maar de terugreis ging ook nu weer alles behalve vlekkeloos, ik werkte toen tot 16:30. Na telefonisch kontakt dat miiddag rit nog niet was gearriveerd, moest de telefoniste ook even informeren hoe het zat en gaf ze mij de indruk dat mijn rit was loos gemeld, het zou toen nog 3 kwartier duren voor dat de taxi kwam. Uiteindelijk kwam de taxi pas om 18:30. Het gebouw van werkse sluit om 17:00 dus heb 1,5 uur in de regen op de taxi moeten wachten.

Commentaar: het is echt nog steeds een drama bij de regiotaxi Dit zijn geen incidenten meer.
Mensen verkleumd van kou en nat van regen, die buiten moeten wachten..
Het is gewoon een minderwaardige situatie.
Onafhankelijk Delft gaat wederom bij de wethouder aan de bel trekken.
En hoeveel mensen zijn niet mondig genoeg om te klagen?

Naam bij Onafhankelijk Delft bekend.