Onafhankelijk Delft: wij zijn tegen de emissievrije zone in de stad Delft

Ondernemen in Delft wordt steeds grotere uitdaging

Ondernemers vrezen gevolgen van autovrij-plan in binnenstad: ‘Welk probleem los je hiermee op?’ https://www.ad.nl/delft/ondernemers-vrezen-gevolgen-van-autovrij-plan-in-binnenstad-welk-probleem-los-je-hiermee-op~ac2f0acc/

Het is werkelijk van de zotte dat notabene een stadsbestuur het niet goed voor heeft met alle inwoners en ondernemers.
Zij jagen mensen die prettig ondernemen en al jaren voor een gezellige binnenstad zorgen, straks de stad uit. Na de Coronamaatregelen en het terugbetalen van belastingen, krijgen zij dit ook nog aan hun broek: emissievrije zone. Weer de ondernemer op de kop zitten. Weer de ondernemer de klos laten zijn en… natuurlijk straks ook de burger. Want als de ondernemers vertrekken, wat blijft er dan over? Als je nu in de avond door de stad loopt zie je al de grote zwarte ‘gaten’ in de gevels van de kleine ondernemer. Het licht uit..en de straten worden zo ook minder veilig. De rekeningen zijn zowat niet meer op te brengen!
Nu nog een electrisch voertuig aanschaffen om je spullen te vervoeren is gewoon niet te doen voor velen. Daarbij is de batterij niet van dien aard, dat deze twintig jaar meekan. Ongeveer zeven jaar en dan weer een dikke duit betalen.
Wij van Onafhankelijk Delft begrijpen niet dat er zo met hen omgegaan wordt.
En kijk maar naar de windschermen die vervangen moeten worden in een soort uniformiteit rechtlijnigheid. Weer de ondernemer op kosten jagen. Onbegrijpelijk!

Onafhankelijk Delft
Fractievoorzitter
Jolanda Gaal